Eski Divan başkanından Şota yorumu

Trabzonspor eski Divan Başkanı Ali Özbak yeni teknik direktör Şota Arvaladze gelişini değerlendirdi.1998-99 sezonu sonlandığında 34. Yönetim kurulu üyelerinden bazıları kulüp başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile yaptıkları gelecek sezon yapılanması sohbeti üzeri

Eski Divan başkanından Şota yorumu

Trabzonspor eski Divan Başkanı Ali Özbak yeni teknik direktör Şota Arvaladze gelişini değerlendirdi.

1998-99 sezonu sonlandığında 34. Yönetim kurulu üyelerinden bazıları kulüp başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile yaptıkları gelecek sezon yapılanması sohbeti üzerine, yöneticilerin söylemlerini sorgulama gibi algılayan Mehmet ali yılmaz 4 Temmuz 1999 da seçim sandığını ortaya koydu.

Mehmet ali yılmaz o dönem tek aday olarak seçime gireceğini düşünürken Faruk Özak’ın işareti ile Taylan Üner başkan adayı oldu.

Başkan Yılmaz evdeki hesabın çarşıya uymadığını görünce Ortaya koyduğu sandığı güçlendirmek amacı ile; Mehmet Cemil Altun’un öncülüğünde Antalya Zigana tatil köyünde fikir alışverişlinde bulunmak için efsane kadronun oyuncularını misafir etti.

Onların görüş ve düşüncelerine dayalı olarak Şenol Güneş’i yeniden takımın başına teknik direktör getirmek istedi. Ancak Şenol Güneş 1997 şubat başında yine başkan Mehmet ali Yılmaz’ın isteği doğrultusunda teknik direktörlükten gönderilmesinin haksızlığını  unutamadığından görevi kabul etmedi.

Ben ,o zaman Ahmet Suat Özyacı’ya söyledim ki hazırlan görev sırası sana geldi. Ama ben senin yerinde olsam bu yönetim yapılaşması anlayışında görev üstlenmem.

Ahmet Suat Özyazıcı kulübün teknik sorumlusu oldu fakat ne var ki 14. Hafta sonunda yine kemer altı No: 6 da soluğu aldı.

Şimdi ben bu 2 futbolcu ve teknik adamı izleyenim. Her ikisinin oyun kabiliyetini birbiriyle eşlerim. Çok zeki birer oyuncu idiler. E tabiki zeki oldukları için bu zekalarını hocalığa da taşıdıkları gerçeği de vardır.

Ama nevar ki Şota da 1999 yılındaki benzer konumdaki yönetim yapılanması içinde görev almıştır.

Dileğim şudur ki Trabzonspor 1999 sezonunu tekrardan yaşamaz.

Not: 4 Temmuz 1999 yılında yapılan olağanüstü seçim kongresi iptal edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor