Eski başkan Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu

Trabzonspor Eski başkanlarından Özkan Sümer kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ödül töreninde yaptığı konuşmaya ateş püskürdü.Özkan Sümer Haber61.net’e yaptığı açıklamada  İbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 yılı şampiyon başkanına ödülü vermek lazım ifa

Eski başkan  Hacıosmanoğlu’nu topa tuttu

Trabzonspor Eski başkanlarından Özkan Sümer kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ödül töreninde yaptığı konuşmaya ateş püskürdü.

Özkan Sümer Haber61.net’e yaptığı açıklamada  İbrahim Hacıosmanoğlu 2010-2011 yılı şampiyon başkanına ödülü vermek lazım ifadesini kullanmış. O Dönemin başkanı Sadri Şener'i mahkemeye verip nasıl ödüllendirilmesini bekliyor anlamadım. Herhalde onun ödüllenme tarzı bu. Kendi de aynı şeyleri bekliyor, böyle insanları hırpalayıp aşağılamak bu tarzı bekliyor dedi.

Hacıosmanoğlu’na eleştirilerini sürdüren Sümer, "Şimdi şunu söyleyebilirim bir insan yanlışları haksızlıkları  bir kısım aykırılıkları tahammül edilebilir ama utanmazlık dediğimiz şeyi var ise artık burada tahammül sınırları aşılmış demektir. Trabzonspor’u düşürdüğü bu durumdan utanması gerekirken iddialı mesajlar veriyor. Hacıosmanoğlu'na bu konuda destek verenlerde aynı suçun iştirakçısı olur. Onların da Trabzonspor’un ne olduğunu bilmedikleri göz önünde ifadesini kullandı.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hayatı ve söylemleri yalanlarla dolu diyen Sümer, Hacıosmanoğlu’nun şu ana kadar verdiği sözlerin hiçbirinin yerine gelmediğini biliyorum. Eğer verdiği bir sözü tutmuşsalar  varsa hatırlatsınlar bizde saygı duyalım. Hayatını yalan üzerinde kurulmuş, Trabzonspor’u da hayatına uydurmaya çalışan bir anlayışı var.

İbrahim Hacıosmanoğlu’na verilen en iyi yönetici ödülünü de değerlendiren Sümer, kendini ödüle layık mı görecekti. Utanma duygusunu yitirmiş bir insan kalkıp ta hala bununla avunuyorsa ciddi bir şekilde düşünmek lazım. Onun durumunu yalnızca düşünmek değil Trabzonspor’un geldiği durumu düşünmek lazım. Kimlerin elinde nasıl bir anlayışla yönetildiği çok ciddi bir şekilde düşünülmesi lazım dedi.

Tuncay LAKOT / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler