Eski Başkan Aktuğ’dan Trabzonspor yorumu

Trabzonspor eski Başkanı Atay Aktuğ Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri Haber61 Spor Servisine değerlendirdi.Aktuğ yaptığı açıklamada, "Trabzonspor’da yaşanan gelişmeleri bende gazete ve Tv’lerden takip ediyorum kim ne demiş kim hata yapmış verilen bey

Eski Başkan Aktuğ’dan Trabzonspor yorumu

Trabzonspor eski Başkanı Atay Aktuğ Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri Haber61 Spor Servisine değerlendirdi.

Aktuğ yaptığı açıklamada, "Trabzonspor’da yaşanan gelişmeleri bende gazete ve Tv’lerden takip ediyorum kim ne demiş kim hata yapmış verilen beyanatlar yapılan açıklamalar tamamen çelişkili" dedi.

Trabzonspor’un iyi yönetilmediğini başından beri dile getirdiğini belirten Aktuğ, "Trabzonspor’da yapılan işler hep yanlış. Yazıktır günahtır biran önce bırakmaları lazım. Eğer ki Trabzonspor’un yöneticileri Trabzonspor’u seviyorlarsa bırakmaları lazım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un iyi yönetilmediğini her cümlesinde yineleyen eski başkan Atay Aktuğ, kulübün hem mali açıdan hem sportif açıdan iyi yönetilmediğini belirtti.

Şehrin konulara sessiz kaldığı iddialarına da cevap veren Aktuğ, "şehir daha ne yapsın. Trabzonspor’un dosyaları Yargıtay’a gidiyor geliyor, işlenmiyor duruyor. Hukuka da aldırış etmiyorlar inanmıyorlar, kararları uygulamıyorlar" şeklinde konuştu.

Yargıtay’ın konuyla ilgili karar verdiğini belirten Aktuğ, "dosya gitmiş bir daha gelmiş, işi uzatmak için dosyaları başka mahkemelere yolluyorlar bunlara yazık. Gerçekten bırakıp gitsinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor