Erteleme ilaç gibi oldu

Trabzonspor-Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi, bu durum Bordo-Mavililer’in işine geldi. Ligde 7 Şubat’ta oynanacak Akhisar mücadelesine kadar Fırtına gücüne kavuşacak.   1) Sakatlar düzelecek   Beşiktaş karşılaşması önces

Erteleme ilaç gibi oldu
Trabzonspor-Beşiktaş maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi, bu durum Bordo-Mavililer’in işine geldi. Ligde 7 Şubat’ta oynanacak Akhisar mücadelesine kadar Fırtına gücüne kavuşacak.
 
1) Sakatlar düzelecek
 
Beşiktaş karşılaşması öncesinde Mustafa Yumlu ve Mbia sakattı. Aynı zamanda Özer Hurmacı’nın da ağrıları geçmemişti. Teknik direktör Hami Mandıralı bu 3 oyuncudan büyük ihtimalle yararlanamayacaktı. Ancak kar nedeniyle maç ertelenince Trabzonspor sahaya eksik çıkmaktan kurtuldu. Bu isimlerin 1 hafta içinde tam anlamıyla iyileşeceği öğrenildi. Yani Akhisar Belediyespor ile oynanacak lig karşılaşmasında Mustafa, Mbia ve Özer hazır olacak. İleri tarihte yapılacak olan Beşiktaş maçında da bu 3 isim forma giyebilecek. 
 
2) Takım hocayla kaynaşacak
 
Sadi Tekelioğlu’ndan sonra görevi devralan Hami Mandıralı, teknik direktör olarak Trabzonspor’daki ikinci döneminin ilk maçında Beşiktaş ile oynayacaktı. Hiç şüphesiz ki bu mücadele çok zor geçecekti. Olası bir yenilgi halinde de Hami hoca moralsiz bir başlangıca imza atacaktı. Fakat maçın ertelenmesiyle birlikte tüm bu ihtimaller ortadan kalktı. Şimdi genç teknik adamın önünde takımla kaynaşmak için daha uzun süre var. Kupada gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor, Gaziantep’le yarın prova niteliğinde bir maç oynayacak. Sonrasında esas hedef olan ligdeki Akhisar maçına kilitlenilecek.
 
3) Zemin kendine gelecek
 
3 gün şiddetli şekilde yağan kar Trabzon’u beyaz bir örtünün kaplamasına neden oldu. Teknik heyet ile yönetimin endişesi ise Avni Aker Stadı’nın zeminiydi. Federasyon ile hakemin ısrar etmesi ve kar temizleme çalışması yapılması halinde çimler ciddi şekilde bozulacaktı. Bu durum gelecek maçları da fazlasıyla etkileyecekti. Ancak yoğun kar, temizlemeye bile izin vermedi. Sahaya makinalar girmeden TFF maçı ertelerken, Trabzonspor rahat bir nefes aldı. 15 Şubat’ta içerideki Kayserispor maçına kadar zemin tam anlamıyla kendine gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor