Ersun Yanal'la o da görüşecek!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze'nin takımdan ayrılması sonrasında altyapı antrenötü Sadi Tekelioğlu takımın başına getirilmişti. yeni hoca arayışları süren Bordo mavili kulüpte Başkan Muharrem Usta her fırsatta Romen teknik adam Mircea Luces

Ersun Yanal'la o da görüşecek!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze'nin takımdan ayrılması sonrasında altyapı antrenötü Sadi Tekelioğlu takımın başına getirilmişti.

yeni hoca arayışları süren Bordo mavili kulüpte Başkan Muharrem Usta her fırsatta Romen teknik adam Mircea Lucescu ile görüşme halinde olduğunu söylüyor. Usta'nın son açıklamasında ise Lucescu'nun yanı sıra Trabzonspor'un eski teknik Direktörü Ersun Yanal'la da görüşme halinde olduğunu söyledi. 

Ersun Yanal'ın da yeniden Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken Muharrem Usta yönetiminin gelmesi ile Süleyman Hurma'nın yerine Sportif Direktörlük görevine getirilen Yılmaz Büyükaydın'ın da Ersun Yanal'la yapılan görüşmelere katılacağı ve hocayı ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor