Ersun Yanal'ın Avukatları Trabzon'a icra için geldi iddiası

Haber61 – Spor Servisi – Ersun Yanal ve Mbia’nın Avukatlarının Trabzon’a icra için geldiği iddia edildi. Trabzonspor eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Stephan M'bia'nın avukatlarının iki ismin alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile icra işlemi için Tra

Ersun Yanal'ın Avukatları Trabzon'a icra için geldi iddiası

Haber61 – Spor Servisi – Ersun Yanal ve Mbia’nın Avukatlarının Trabzon’a icra için geldiği iddia edildi.

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Stephan M'bia'nın avukatlarının iki ismin alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile icra işlemi için Trabzon'a geldikleri ileri sürüldü.

Sezon başında istediği transferlerin yapılmadığı ve bazı anlaşmazlıklar nedeniyle sözleşmesini karşılık olarak Fesheden Ersun Yanal'ın Bordo mavili kulüpten alacağı olan 350 bin EURO için kendisine çek verilmişti. Ancak bu çeklerin ödenmemesi nedeniyle icra takibinin başlatıldığı öğrenildi.

M'Bia ise sezon başında İspanyol kulübü Sevilla'dan bedelsiz olarak transfer edilmiş ve Trabzonspor ile 2,2 milyon Euro imza parası ve yıllık 2 milyon 600 bin Euro garanti ücret koşuluyla anlaşmıştı. Daha sonra alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtar çeken oyuncunun sözleşmesindeki madde gereği sezon sonuna kadar tüm ücretini faiziyle alma hakkı doğmuştu. Deneyimli oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında 850 Bin Euro yeni yönetim tarafından ödenmesine rağmen 2 Milyon Euro daha istemiş ve serbest kalmak için girişim başlatmıştı. Sonrasında ise 4 Milyon Euro karşılığında Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor