Ersun Yanal'dan terapi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, üst üste kaybedilen puanlar sonrası takımda oluşan olumsuz havayı dağıtmak için yoğun bir terapi uyguluyor.UEFA Avrupa Kupaları'na katılma yolunda son iki haftada 4 puan kaybederek moral bozukluğu yaşayan Trabzons

Ersun Yanal'dan terapi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, üst üste kaybedilen puanlar sonrası takımda oluşan olumsuz havayı dağıtmak için yoğun bir terapi uyguluyor.

UEFA Avrupa Kupaları'na katılma yolunda son iki haftada 4 puan kaybederek moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası oluşan olumsuz havayı dağıtmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Beşiktaş karşısında alınan kötü mağlubiyetin ardından, futbolcularını sert bir dille uyaran Ersun Yanal, takım içinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak için gecesini gündüzüne katarak yoğun bir terapi uyguluyor. Takımın içinde bulunduğu durumdan oldukça rahatsız olan ve bir takım planlamaları hayata geçirmek için tam mesai yapan Yanal, olumsuz gidişe dur demenin yollarını arıyor. Beşiktaş maçı sonrası oyuncularını kafa olarak ligin geri kalan bölümüne hazırlamaya çalışan Yanal, sık sık toplantılar yaparak kalan haftaların önemine vurgu yaptığı belirtildi.

Yanal, ligde oynayacakları 5 müsabakanın daha bulunduğunu belirterek, “Avrupa Kupaları'na katılma yolunda oynayacağımız 5 müsabaka daha var. Rakiplerimizle aramızda puan farkı yok. Bundan sonra az hata yapan ve iyi konsantre olan ipi göğüsleyecektir. Bu süreçte herkesin daha dikkatli ve özverili olmasını istiyorum. Sezon sonuna kadar herkesin kendini en verimli ve en olumlu pozisyonda görmek istiyorum” diyerek oyuncularını kalan 5 haftaya motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor