Ersun Yanal'dan Deniz Yılmaz'a övgü

Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadıktan sonra Bursaspor'a gönderilen Deniz Yılmaz performansıyla parmak ısırtıyor. Bursaspor'un 4-1 kazandığı Kasımpaşa maçında 2 gol atan Deniz, Trabzonspor'un eski teknik direktörü Er

Ersun Yanal'dan Deniz Yılmaz'a övgü
Trabzonspor'da kendisinden beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadıktan sonra Bursaspor'a gönderilen Deniz Yılmaz performansıyla parmak ısırtıyor. Bursaspor'un 4-1 kazandığı Kasımpaşa maçında 2 gol atan Deniz, Trabzonspor'un eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın da dikkatini çekti.
 
Deniz'in önemli bir oyuncu olduğunu söyleyen Yanal, şu anda Trabzonspor'da böyle bir futbolcu olmadığını söyleyerek " Deniz sakatlıklar geçirdi geri döndü. Israr edersen Deniz önemli bir futbolcu. Takım oyuncusu ve Bursa'da tutacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler