Ersun Yanal: "Vazgeçilmezim yok"

Ersun Yanal kampın il gününde oyuncularla yaptığı görüşmede önemli ifadeler kullandı.

Ersun Yanal: "Vazgeçilmezim yok"
Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal kampın ilk gününde oyunculara uyarılarda bulunarak herkesin şansının eşit olduğunu söyledi.

Trabzonspor dün 2 haftalık kamp süreci için Slovakya’ya gidip startı verirken, güne teknik direktör Ersun Yanal’ın açıklamaları damgasını vurdu.

Bordo-Mavililer’in hocası, “Şu an burada bulunan tüm oyuncuların şansı eşittir” mesajları verirken, bu fırsatı kullanamayacak isimlerin de geçmiş kariyerine bakmadan gözden düşebileceğini anlattı. “Benim kesinlikle vazgeçilmezim yok. Bir yola girdik ve hepinize güvenerek buraya geldik. Oynayan, bu yolda bizimle olmak istediğini kanıtlayan herkes benim yıldızımdır” diyen Yanal’ın kafası karışık olan ve transfer sorunları bulunan oyuncuları kampa istemediği için yönetimin de bu karara uyduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor