Ersun Yanal: Trabzonlular beni tanır,sever

Trabzonspor'da yeni teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonluların kendisini iyi tanıdığını ve ilk dönemde yaptıklarını herkesi bildiğini söyledi.   Trabzonspor’da uzun görüşmelerin ardından takımın yeni teknik patronu olan ve mesaiye çok hızlı başlayıp 1 ha

Ersun Yanal: Trabzonlular beni tanır,sever
Trabzonspor'da yeni teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonluların kendisini iyi tanıdığını ve ilk dönemde yaptıklarını herkesi bildiğini söyledi.

Trabzonspor’da uzun görüşmelerin ardından takımın yeni teknik patronu olan ve mesaiye çok hızlı başlayıp 1 haftadır neredeyse tüm gününü Bordo-Mavili renklere ayıran Ersun Yanal, eski günlerinden örneklerle camianın motivasyonunu yükseltiyor. İzleme-araştırma komitesi ve kendi yardımcılarıyla toplantı üzerine toplantı yapan, bu yoğunluğu sebebiyle resmi imzası bile ertelenen Yanal’ı yakından tanıyan isimler taraftarları çok mutlu edecek yorumlarda bulunuyor. Deneyimli hoca için, “En az ilk görev süresinde olduğu kadar heyecanlı. Ancak tabi ki artık daha deneyimli. Başkanın da vaatleriyle Yanal’ı son derece rahatlattığı ortada” ifadelerini kullanan yakın çevresi, Yanal’ın bu tavrının Usta’yı da çok rahatlattığı görüşünde.

‘O da bizim görevimiz’

Ersun Yanal ise tekrar Trabzon’da bulunduğu için çok mutlu olduğunu gizlemiyor. Kentte kendisine karşı bir önyargı olduğuna dair iddiaları hiç dert etmeyen Bordo-Mavililer’in hocasının, “Benim Trabzon’da sevilmediğim fikrine kesinlikle katılmıyorum. İnsanların böyle bir duygusu olduğuna inanmıyorum. Trabzonlular beni tanır, sever. Trabzonspor çatısı altında özellikle de ilk görev dönemimde çok ciddi çalışmalar yaptık. O günleri herkesin hatırladığına inanıyorum. Ama ortada bir önyargılı kitle varsa onların da önyargısını ortadan kaldırmak bizim görevimiz. Kısa sürede hem transferlerimiz hem de ortaya koyacağımız performansla bunları sileceğimizden eminim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Büyük şok yaşamadık’

UEFA’nın ekonomik kısıtlamaları hakkında da Ersun Yanal’ın ciddi bir rahatsızlık taşımadığı gelen haber arasında. Bu konuda da yine ilk dönemlerine atıfta bulunduğu belirtilen Bordo-Mavililer’in teknik patronunun, “Biz başkanla ilk konuşmaya başladığımızda da aşağı yukarı öngördüğümüz cezalar böyleydi. Yani büyük bir şok havası, ‘Aman şimdi ne olacak?’ ortamı yok her iki taraf için de. Trabzonspor’un mevcut kadrosunda yetenekli, bundan sonraki süreçte iyi bir yapılanmayla verim alınacak oyuncular var. Elbette ki takviyeler gerekecek ama transfer için illa ki astronomik bütçeler şart değil. Daha önce Trabzonspor’da bu konuda en iyi örnekleri verdiğimizi düşünüyorum. Kısacası iyi bir uyumla kısa sürede her şeyi yoluna sokabiliriz” şeklinde yorumlar yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor