Ersun Yanal Tosiç'i İstedi

Ersun Yanal Sırp sol beke, "Seni takımımda görmek istiyorum" dedi. Tosic hemen kabul etti.Trabzonspor gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlattı.Teknik direktör Ersun Yanal dün Büyükçekmece'de Calisto Restorant'ta Gençlerbirliği'nin sol beki Tosic ve

Ersun Yanal Tosiç'i İstedi

Ersun Yanal Sırp sol beke, "Seni takımımda görmek istiyorum" dedi. Tosic hemen kabul etti.

Trabzonspor gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlattı.Teknik direktör Ersun Yanal dün Büyükçekmece'de Calisto Restorant'ta Gençlerbirliği'nin sol beki Tosic ve menajeri ile bir araya geldi. "Karakterli oyuncularla çalışmayı severim. Seni takımımda görmek istiyorum" dedi ve taraflar el sıkıştı. 30 yaşındaki Sırp oyuncu gelecek sezon bordo-mavili forma için savaşacak.

HİÇ KIRMIZI KARTI YOK

2012'den bu yana G.Birliği forması giyen Tosic, ligin en başarılı yabancılarından biri. Bu sezon başkent ekibinin oynadığı 27 Süper Lig maçında görev yapan ve bir gol atan Tosic, 2 bin 430 dakika sahada kalarak istikrarlı grafik çizdi. Deneyimli savunmacı, Türkiye Kupası'nda da 3 maçta görev yaptı. Yeni sezonda yabancı sınırlamasının 14 futbolcuya çıkarılması ve Tosic'in düşük maliyeti de bu futbolcuyu öne çıkaran faktörler. Tosic bir savunma oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde hiç kırmızı kart görmedi.

Kaynak : Fotomac

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler