Ersun Yanal: "Tek sıkıntımız..."

Ersun Yanal oyuncularını teselli etti.

Ersun Yanal: "Tek sıkıntımız..."
Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen iki puan üzse de, sergilenen olumlu futbol gelecek adına camiaya umut verdi. Cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip eden teknik direktör Ersun Yanal da karşılaşmanın ardından soyunma odasını giderek oyuncularını teselli etti. Tecrübeli çalıştırıcı, öğrencilerine gösterdikleri mücadele için teşekkür ederken, "Maçta genel anlamda güzel işler yaptık. Ancak malesef yine topu içeriye sokamadık. Bu sorunu da el birliğiyle çözeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Gol pozisyonuna girmekte sıkıntı yaşamayan Trabzonspor'un asıl sorunu fırsatların değerlendirememesi olarak dikkat çekiyor. Futbolcular, 7 haftada 41 pozisyona girmesine rağmen 3 kez fileleri bulabildi. Gol sorununu çözmek için harekete geçen Yanal'ın, Akhisar maçında girilen 20'ye yakın pozisyonu tek tek analiz ederek, hafta içinde oyuncularına CD'den izleteceği öğrenildi. Tecr übeli çalıştırıcı, Galatasaray maçı öncesi forvet oyuncuları ile daha fazla vakit geçirip, yaptıracağı özel çalışmalarla gol krizini çözmeye çalışacak. Ersun Yanal'ın hücum hattın da revizyona da gidebileceği ifade ediliyor.

Bordo-mavili yönetim, takıma desteğe devam kararı aldı. Akhisar maçının ardından Avni Aker Stadı'nda asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcısı Nevzat Aydın ve bazı yöneticilerle mini bir zirve gerçekleştiren başkan Muharrem Usta, ligdeki gidişatı masaya yatırdı. Toplantıda taraftarların takıma sahip çıkması olumlu bulunurken, Galatasaray maçı öncesi teknik heyet ve oyuncuların, moral ve motivasyonunu artıracak çalışmalara devam edilmesi kararlaştırıldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor