Ersun Yanal: "Satmak almaktan daha zor"

Trabzonspor’da yapılacak olan transferlerin en büyük belirleyicisi, takımdan gönderilecek futbolcular olacak.   Bu sezon UEFA kriterlerine göre sadece 23 oyuncuyla kontrat yapabilecek olan Karadeniz temsilcisinin tam 35 oyuncusunun bulunması sıkıntının ka

Ersun Yanal: "Satmak almaktan daha zor"
Trabzonspor’da yapılacak olan transferlerin en büyük belirleyicisi, takımdan gönderilecek futbolcular olacak.
 
Bu sezon UEFA kriterlerine göre sadece 23 oyuncuyla kontrat yapabilecek olan Karadeniz temsilcisinin tam 35 oyuncusunun bulunması sıkıntının kaynağı.
 
Bu nedenle teknik direktör Ersun Yanal bir taraftan transferi planlanan isimler için çok yoğun bir mesai harcıyor, diğer taraftan da yönetimden sık sık kadroda düşünmediği isimlerin durumu hakkında bilgi alıyor.
 
İlk etap kampına kadar ideale yakın kadronun şekillenmesi için çaba harcayacaklarını belirten Yanal, yakın çevresine, “İlk kamp dönemine kadarki sürede her şeyi yetiştirmeye çalışacağız. Bu sezon oynatmayacaklarımızı da taşımak gibi bir lüksümüz yok. Bu nedenle sıkıntı yaşanıyor. Ayrıca 2 turnuvanın, Copa Amerika ve 2016 Avrupa Şampiyonası’nın bir arada olması da doğal olarak çalışmalara etki ediyor. Oyuncu satmak, daha doğrusu uygun şartlarla oyuncu satmak, almaktan daha zor olacak. Yönetim büyük çaba harcıyor, umarım sıkıntısız bir sezon başlangıcı yapabiliriz” değerlendirmelerini yapıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler