Ersun Yanal oyuncuları tek tek arıyor

Trabzonspor'da 3. kez göreve getirilen Ersun yanal oyuncuları tek tek arayarak motive ediyor. Bu arada, Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Trabzonspor, gelecek yıla yeni bir yapılanma ile başlamak için harekete geçti.    Bord

Ersun Yanal oyuncuları tek tek arıyor

Trabzonspor'da 3. kez göreve getirilen Ersun yanal oyuncuları tek tek arayarak motive ediyor.

Bu arada, Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Trabzonspor, gelecek yıla yeni bir yapılanma ile başlamak için harekete geçti. 
 
Bordo mavililerin Teknik Direktörü Ersun Yanal, mevcut kadroda takımda tutacağı oyuncuları belirlemeye başlarken, bu anlamda kötü bir sezon geçiren futbolcularını tek tek arayarak yeni sezona motive ediyor.
 
Yeniden ayağa kalkma anlamında titiz çalışmalar yürüten Yanal futbolcularını, "Yeni sezonda yeni bir sayfa açacağız. Geçmişe takılmayın" gibi sözlerle motive ederek yeniden takıma kazandırmayı hedefliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor