Ersun Yanal mesajı verdi!

Gelecek sezon için şampiyonluk planları yapan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, kamp için mesaj verdi.Son dönemlerde Trabzonspor’da çok ciddi bir kadro hareketliliği yaşanırken, geçtiğimiz ara ve ana transferin rekortmeni olan Bordo-Mavililer bu

Ersun Yanal mesajı verdi!

Gelecek sezon için şampiyonluk planları yapan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, kamp için mesaj verdi.

Son dönemlerde Trabzonspor’da çok ciddi bir kadro hareketliliği yaşanırken, geçtiğimiz ara ve ana transferin rekortmeni olan Bordo-Mavililer bu kez daha seçici davranıyor. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda 6-7 nokta atışı isimle transferi kapatmanın hesaplarını yapan Karadeniz temsilcisinde Ersun Yanal’ın mesajları da bu yönde.

Gelecek sezonki hedefin büyüdüğünü ve bunun için çok planlı davranmaları gerektiğini söyleyen Yanal’ın, “Hedefimiz şampiyonluk. Bunda bir sıkıntı yok, elimizden geleni son ana kadar yaparız. Trabzonspor’un bu potansiyele sahip olduğunu düşünmesem geçen sezon bu görevi kabul etmezdim. Bunun için yönetimin iradesi ve camianın da desteği var ama bir de asla atlamamamız gereken gerçekler söz konusu. Takım kurgusunu bir an önce yapmalı, kampa da ideal kadromuzla gitmeliyiz. Burada geç kalmak, vakit kaybetmek büyük sıkıntı yaratır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor