Ersun Yanal Jokerini buldu

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Güney Koreli'yi joker gibi kullanacak

Ersun Yanal Jokerini buldu

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'da 1 yıllığına Porto'dan kiralanan Hyun-jun Suk, şimdiden heyecan yarattı. 25 yaşındaki golcü, Ersun Yanal'ın planlarında ciddi anlamda yer buldu.

Scoutların takibi ile transferi gerçekleştirilen Güney Koreli forvet, gelecek sezon hücum hattında her yerde görev yapacak. Muhammet Demir'i takımdan kesmek istemeyen Ersun Yanal'ın, Suk ile hücum bölgesini tamamlaması bekleniyor.

Özellikle atağa yatkın bir takım oluşturmak isteyen Yanal'ın 4-3-3 ve 4-2-3-1 sisteminde Muhammet'i Demir'i merkezde, Suk'u ise kanatlarda tamamlayıcı forvet gibi kullanması düşünülüyor. Böylelikle tecrübeli teknik adamın sisteminde Güney Koreli ismin joker gibi kullanılması amaçlanıyor.

Top tekniği yüksek olan ve son vuruşlarda etkili görüntüsüyle dikkat çeken Suk Hyun-jun, olimpiyatlarda da yıldızlaştı. Güney Kore ile 3 maçta forma giyip 3 gol kaydeden yıldız golcü, bordo-mavililerin yüzünü güldürdü.

Başarılı performansı nedeniyle Trabzonspor'a katıldığında direkt formayı alması hedeflenen Suk, kısa sürede beklentileri artırdı. Öte yandan, Porto'nun özellikle 1 yıllık kirada direttiği, golcü oyuncunun potansiyelinden dolayı elden kaçırmak istemediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler