Ersun Yanal'ın en çok istediği transfer hangisiydi?

Yanal en çok onu istedi.

Ersun Yanal'ın en çok istediği transfer hangisiydi?
Trabzonspor bu yıl transfer döneminde oldukça hareketli bir dönem geçirdi.

Kadrosunda büyük bir revizyon gerçekleştiren bordo mavili ekipte  Ibanez,Durica,Castillo, Suk, Onazi ve Shaidaev olmak üzere önemli transferler gerçekleştirildi. Bu transferler arasında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın en çok kadorsunda görmek istediği isim transfer döneminin bitmesinin ardından ortaya çıktı.

Sosyal medyada taraftarları bilgilendireN Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Yanal'ın transferinin gerçekleştirilmesinin en çok istediği ismin Durica olduğunu söyledi.

YANAL'IN SİGORTASI

34 yaşındaki Slovak stoper Durica, Yanal'ın oyun sisteminde takımın sigortası görevini üstleniyor. Defansın bel kemiği pozisyonundaki tecrübeli isim hazırlık maçlarında ve Süper Lig2in ilk ikş haftasında gösterdiği performansla hem teknik ekip ve yönetimden hem de taraftarlardan tam not aldı. Yerinde müdahaleleriyle beğeni toplayan Durica sezon boyunca Yanal'ın en çok güvendiği isim olacak.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler