Ersun Yanal Galatasaray'a kaybetmiyor

Ersun Yanal Galatasaray'ın belalısı oldu.

Ersun Yanal Galatasaray'a kaybetmiyor
Lige iyi başlayamayan ve bir türlü toparlanamayan Trabzonspor'da gözler Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına çevrildi. 

Bordo-Mavililer tam gaz bu maça hazırlanırken, istatistikler de Ersun Yanal’dan yana. Öyle ki Trabzonspor’daki 2. döneminde yani 2 sezon önce tecrübeli hoca, Halilhodzic’ten sonra göreve gelmiş ve ligde son 6 maçının 5’ini kazanan Galatasaray’ı Arena’da 3-0’lık skorla devirmişti. O galibiyetten sonra Fırtına kısa vadede ayağa kalkmıştı.

Ersun hoca cumartesi günü yine İstanbul’da Cim Bom’u yenip, bu başarıyı tekrarlamak istiyor. Nitekim Trabzonspor’un başında Galatasaray’a karşı çıktığı son 3 derbi maçını da kaybetmeyen Ersun Yanal, bu karşılaşmaların 2’sini kazandı, 1’i ise beraberlikle sonuçlandı.

Ersun Yanal sadece Trabzonspor’un başında değil, başka kulüplerde de Galatasaray’ın belalısı oldu. 2000-2001’de Ankaragücü ile Galatasaray’ı şampiyonluktan eden başarılı teknik adam, 2002-2003 sezonunda da Gençlerbirliği’nin başında 31. haftada Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. O maçtan sonra Galatasaray’ın lider Beşiktaş ile arasında puan farkı 5’e çıktı. Devamında da Kartal sezonu şampiyon tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor