Ersun Yanal futbolcularından bunu istedi

"İşimize daha çok sahip çıkarak, yolumuzda kararlı adımlar atmalıyız"

Ersun Yanal futbolcularından bunu istedi
Futbolcularıyla toplantı yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, üzerlerine aldıkları yükün altında ezilmemek için onlardan daha fazla özveride bulunmalarını istedi. 

Camianın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmamaları gerektiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Geçen sezon takım üzerinde oluşan kötü izleri silmek için çıktığımız bu yolda, bizden beklentiler tabii ki fazla. Bu durum gözümüzü korkutmamalı. Aksine işimize daha çok sahip çıkarak, yolumuzda kararlı adımlar atmalıyız" şeklinde konuştu. 

Trabzonspor'un geleceğini güzel bir şekilde yazacak olan sizlersiniz" diyerek futbolcularına net mesajlar veren Ersun Yanal, "Bu hikayenin mutlu bitmesi için daha çok çalışmalıyız ve camiamızı mutlu etme adına özveride bulunmalıyız. Yeter ki kendi futbol kimliğinizi ortaya koyun, her şey gönlümüze göre olur" ifadelerini kullandı. 

Osmanlıspor maçını kayıpsız geçmeleri gerektiğini belirten Yanal, "Zor bir maç bizi bekliyor. Fakat futbol adına doğruları ortaya koyarak Osmanlıspor karşısında istediğimizi elde edeceğiz" dedi. 

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ilk iki haftasında oynanan Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarında forvet bölgesinin etkisiz kalışı, Ersun Yanal'ı farklı planlara itmek zorunda bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor