Ersun Yanal çıkış peşinde

Yanal yoğun mesai harcıyor

Ersun Yanal çıkış peşinde
Süper Lig’e lig tarihinin en kötü başlangıcını yaparak başlayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal çıkış arıyor… Kasımpaşa galibiyetinin ardından peş peşe gelen Gaziantep, Osmanlı ve Alanyaspor yenilgileri bordo-mavili camianın kimyasını bozarken, tecrübeli teknik adam Yanal, sancılı süreci atlatmak için yoğun mesai harcıyor.

Trabzonspor camiasının böyle bir tabloyu kabullenmesinin zor olduğunu ancak geçiş döneminde sancılı günler yaşanabileceğini belirten Ersun Yanal, “Bu zor bir süreç. Ancak oluşturduğumuz takıma hep birlikte sahip çıkıp destek olmalıyız. Oyuncu yapımız, içinde bulunduğumuz tabloyu tersine çevirecek kaliteye ve yeterliliğe de sahip” diye konuştu.
 
Yanal’ın yakın çevresine de yeni bir yapılanmanın temellerini atmak için Trabzonspor’a geldiğini söylediği belirtilirken, “Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmak için olumlu hamleler atan yönetim ile birlikte yola çıktık. Yönetimin saha dışındaki başarılı işlerine biz de sahada artık sonuçları ile destek vermeliyiz. Bu inişin çıkışı çok yakın” dedi. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor