Ersun Yanal: "Bu takım kendisini bulacak"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal takımın kendisini bulacağını söyledi.

Ersun Yanal: "Bu takım kendisini bulacak"
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzon'da bir aaya gelerek istenilen saha sonuçlarının alınamamasının nedenlerini görüştü.

Görüşmede Ersun Yanal'ın başkan Muharrem Usta'ya milli arayı çok iyi değerlendiklerini dile getirdiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının, "Takım içerisindeki rekabet her geçen gün artıyor. Bu durum mutlaka saha sonuçlarına da olumlu yansıyacaktır" dediği belirlendi. Başkan Usta'ya, milli aranın ardından Avni Aker'de oynayacakları Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçeceklerine dair söz veren Ersun Yanal'ın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Bu takım kendisini bulacak. Şu anda takım olma yolunda bazı kritik adımlar atıyoruz ve hamleler yapıyoruz. Bu sürecin sonunda istediğimiz saha sonuçlarını alacağız."

Görüşme sonrası takımın tesislerde yaptığı antrenmanını Yanal'la birlikte izleyen başkan Muharrem Usta, futbolcuların hırsından memnun kaldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor