Ersun Yanal bu konuda diretiyor

Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncularını sürekli uyarıyor.

Ersun Yanal bu konuda diretiyor
Teknik Direktör Ersun Yanal futbolcularına hücum futbholunu aşılamaya çalışıyor.

Trabzonspor, Slovakya'nın Samorin kasabasında 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavili ekibin hücum futbolu oynamasını isteyen ve bu yönde direten teknik direktör Ersun Yanal, futbolculara sık sık uyarılarda bulunuyor.

Yeni sezonda sahada 90 dakika mücadele eden ve hücum futbolunu benimseyen bir takım izlettirmek isteyen teknik direktör Ersun Yanal futbolculara, mücadeleyi hiçbir zaman bırakmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

'RAKİBE BASKI YAPIN, TOP BİZDE KALSIN'

Özellikle savunmadan çıkarken hızlı davranmaları gerektiğine vurgu yapan tecrübeli teknik adamın antrenmanda futbolcularına, "Savunmadan topla olabildiğince hızlı çıkın. Herkes paslaşsın. Hızlı oynayın,.rakibe de baskı yapın. Top bizde kalsın. Kafanızı kaldırın" şeklinde uyarılarda bulunarak bordo mavili oyunculara hücum futbolunu aşılamaya çalışıyor. Yanal, her fırsatta oynadığı futbolla zevk veren, coşkulu bir takım izlettirmek istediklerine dikkat çekiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor