Erkan’ın menajerinden bomba açıklamalar

Trabzonspor ile yollarını ayıran Erkan Zengin’in menajeri Merter Ortaç Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ortaç yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile bir araya geldiklerini ve görüştüklerini bel

Erkan’ın menajerinden bomba açıklamalar

Trabzonspor ile yollarını ayıran Erkan Zengin’in menajeri Merter Ortaç Haber61 Spor Müdürü Tuncay Lakot’a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ortaç yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile bir araya geldiklerini ve görüştüklerini belirterek, "Bordo-Mavili kulüpten haber bekliyoruz. Erkan’ın bonservisine karşılık Trabzonspor kulübü bizden para istiyor. Alacağınızı bırakın diye bizden talepleri oldu. Bizde bu aşamada para vermeyeceğimizi içeride bulunan parayı bırakacağımızı söyledik ve beklemeye geçtik. Konu 1-2 gün içinde çözüme kavuşur" dedi.

Galatasaray kulübü ile oyuncunun görüştüğü iddialarına yanıt veren Merter Ortaç, "Galatasaray ile herhangi bir transfer görüşmemiz olmadı" şeklinde konuştu.

Erkan Zengin’e Çin kulüplerinden teklif geldiğini belirten Ortaç 1-2 kulüple görüşmelerin olabileceğini belirterek, Trabzonspor kulübü ile aralarında yaşanan durumun netleşmesi halinde önümüzdeki hafta içinde Çin’e giderek bazı görüşmelerin yapılabileceğini belirtti.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler