Erkan'dan Marin'e gözdağı

Trabzonspor'da bu sezon attığı gollerle kendisine gelen Erkan Zengin, forma savaşında pes etmeyeceğini ifade etti. Yeni transfer Marko Marin ile rekabete girmesi beklenen tecrübeli oyuncu, "Büyük takımların böyle bir kadro derinliği oluşturması doğal. Bu

Erkan'dan Marin'e gözdağı
Trabzonspor'da bu sezon attığı gollerle kendisine gelen Erkan Zengin, forma savaşında pes etmeyeceğini ifade etti. Yeni transfer Marko Marin ile rekabete girmesi beklenen tecrübeli oyuncu, "Büyük takımların böyle bir kadro derinliği oluşturması doğal. Bu bir rekabet ortamıdır. Ben yapılan takviyelerden memnunum. Ancak formamı vermek gibi bir düşüncem yok" dedi. 
 
BU YIL FARKLI OLACAK 
Geçtiğimiz sezon kendisinden beklentileri karşılayamadığını belirten Erkan şöyle konuştu: "Ancak bu yılın farklı olacağını söyleyebilirim. Uyum sürecimi tamamladım. Bu yıl takımı için daha iyi mücadele eden bir Erkan izleyecek herkes."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor