Erkan’a ‘rekor’ takılması

İstanbul’daki Beşiktaş maçında 21 metre mesafeden tam 133 km’lik hızla çıkardığı şutla Beşiktaş ağlarını sarsan ve bu alanda bir rekor kıran Erkan Zengin, arkadaşlarının diline takıldı. Bordo-Mavili oyuncular sezona süper bir başlangıç yapan deneyimli fut

Erkan’a ‘rekor’ takılması

İstanbul’daki Beşiktaş maçında 21 metre mesafeden tam 133 km’lik hızla çıkardığı şutla Beşiktaş ağlarını sarsan ve bu alanda bir rekor kıran Erkan Zengin, arkadaşlarının diline takıldı. Bordo-Mavili oyuncular sezona süper bir başlangıç yapan deneyimli futbolcuya, “Artık kendi rekorunu aşman lazım. Akhisar maçında biraz daha gaza basman, 133’ü geçmen gerekiyor. Seni artık plase goller kesmez” diyerek hem övüyor hem de motivasyonunu artırıyor.

Şota hiç hafife almıyor

Beşiktaş karşılaşmasındaki taktik anlayışıyla büyük övgü toplayan Trabzonspor’un hocası Şota Arveladze, Akhisar’a da aynı şekilde hazırlanıyor. İlk 2 haftada 4 puan toplayan rakibin maç kasetlerini ekibiyle beraber izleyen Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, yarından itibaren taktik provalara geçecek ve edindiği izlenimleri bu kez öğrencileriyle paylaşacak. Şota’nın ilk 11’ini ise cumartesi günkü  son antrenmandan sonra netleştirmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler