Erkan Zengin: Sivas maçı artık derbi kadar önemli!

Trabzonspor’da hem bu sezon ortaya koyduğu yüksek performans hem de saha dışında takım arkadaşlarıyla yaşadığı istenmeyen olaylarla gündem olan Erkan Zengin, o süreci, bundan sonraya dair beklentilerini Fanatik’e anlattı... ‘Deneyimliyiz, toparlanırız’

Erkan Zengin: Sivas maçı artık derbi kadar önemli!

Trabzonspor’da hem bu sezon ortaya koyduğu yüksek performans hem de saha dışında takım arkadaşlarıyla yaşadığı istenmeyen olaylarla gündem olan Erkan Zengin, o süreci, bundan sonraya dair beklentilerini Fanatik’e anlattı...

‘Deneyimliyiz, toparlanırız’

“Çok deneyimli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Biz takım içinde şunu biliyoruz; her kulübün yaşayabileceği sorunlar yaşadık, atlatmak da bizim elimizde. Gerçekten bu hareketle çalışıyoruz. Trabzonsporlular’a hiç yaşatmak istemediğimiz 4 maç yaşattık. O periyotta farklı sorunlar da oldu ama biz artık mazeretlerle ilgilenmeyeceğiz. Alacağımız birkaç iyi sonuç hem moralleri hem de puan cetvelindeki yerimizi düzeltecektir. Daha sezonun başları sayılır ve göreceksiniz herkes bu tip puanlar kaybedecek. Bizim yapmamız gereken de o puan kayıplarının olduğu dönemlerde kazanıp arayı kapatmak olacak.”

‘Tek sorun kötü sonuçlar’

“Saha içindeki sorunlar gibi bazen saha dışında da sıkıntılar olabiliyor. Bunları aramızda konuştuk, ben zaten gerekli özürleri diledim herkesten. Üzerimize düşen payı aldık yani. Artık bana göre tek sorun kötü sonuçlar ve bunları düzeltme zorunluluğumuz. Bu takım içinde yaşananları bazı insanlar daha da ateşlendiriyor. Trabzonspor’un sorunlarının artmasının kime ne faydası var anlamakta zorlanıyoruz.”

‘Oynamayı çok istiyorum’

“Tribünde olmak bir futbolcu için en zor şey. Bunu yaşamayan bilmez. O nedenle Mersin deplasmanı benim açımdan en az sahadaki arkadaşlarım kadar stresli, sıkıntılı geçti. Kendimi iyi hissediyorum. Hocam şans verirse bu hafta sahada olmak, bizim için derbi kadar değerli Sivasspor mücadelesinde oynamak istiyorum. Sezon başındaki gibi takımım kazanırken ben de buna en iyi şekilde katkı yapmak istiyorum. Hepimiz bu maçı iple çekiyoruz. Yepyeni bir başlangıç olacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor