Erkan Zengin özür dileyecek

Mehmet Ekici ile kavga eden Erkan Zengin yarın yazılı açıklama yaparak camiadan özür dileyecek. Geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor’un Osmanlıspor’a 3-1 kaybettiği maçın ardından soyunma odası bir anda karışmış ve Erkan Zengin, Mehmet Ekici’yi yumruklamıştı

Erkan Zengin özür dileyecek

Mehmet Ekici ile kavga eden Erkan Zengin yarın yazılı açıklama yaparak camiadan özür dileyecek. Geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor’un Osmanlıspor’a 3-1 kaybettiği maçın ardından soyunma odası bir anda karışmış ve Erkan Zengin, Mehmet Ekici’yi yumruklamıştı. Trabzonspor’da yaşanan bu büyük olayın ortaya çıkmasının ardından Mehmet Ekici’nin 3 gün boyunca idmanlara çıkmamıştı.

Erkan Zengin yarın yazılı açıklama yaparak camiadan özür dileyecek. Erkan’ın yarın yapacağı açıklamada “Soyunma odasında her zaman böyle şeyler olur. Yaptığımın savunulacak bir tarafı yok, hata ettim. Her şeyden önce kardeşim Mehmet Ekici’den daha sonra Trabzonspor camiasından ve taraftardan özür dilerim” ifadelerine yer vermesi bekleniyor.

Erkan Zengin’in özür dilemesinin ardından Mehmet Ekici’nin vereceği tavır merak ediliyor.

(Kaynak: Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor