Erkan Zengin: Neden uzadı anlamadım

Fenerbahçe’nin yeni transfer ettiği Van Persie ve Nani’nin daha fazla gürültü çıkartmasına rağmen kendi kadrolarına kattıkları Mbia’nın takım için çok daha faydalı olduğunu belirten Erkan’a önce Fenerbahçe’den tepki geldi, ardından da Trabzonspor sert bir

Erkan Zengin: Neden uzadı anlamadım

Fenerbahçe’nin yeni transfer ettiği Van Persie ve Nani’nin daha fazla gürültü çıkartmasına rağmen kendi kadrolarına kattıkları Mbia’nın takım için çok daha faydalı olduğunu belirten Erkan’a önce Fenerbahçe’den tepki geldi, ardından da Trabzonspor sert bir yanıt verdi.

Yaşananlara en çok şaşıran isim ise Erkan Zengin oldu. Olayın sadece takım arkadaşına bir övgü olduğunu yakın çevresiyle paylaşan tecrübeli oyuncu, “Mbia gibi dünya markası bir oyuncu hakkında fikir açıkladım ama durum bambaşka yerlere gitti. Benim ne demek istediğim ortada. Bir düzeltme gerektirmez. Zaten kulüp de noktayı koydu” ifadelerini kullandı.

Sezona çok iyi başladı

Geçen sezon devre arasında takıma katılan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Erkan, bu sezona müthiş girdi ve 2 gol atmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler