Erkan Zengin: Ne olacak bilmiyorum

Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçı sonrasında kadro dışı bırakılan ve sonrasındaki süreçte affedilen Erkan Zengin kulüpte yaşananları ülkesinde anlattı.   İsveç basınına konuşan Türk asıllı Erkan; "Kulüpte kaos ortamı vardı. Ben dâhil altı futbolcu kad

Erkan Zengin: Ne olacak bilmiyorum
Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe maçı sonrasında kadro dışı bırakılan ve sonrasındaki süreçte affedilen Erkan Zengin kulüpte yaşananları ülkesinde anlattı.
 
İsveç basınına konuşan Türk asıllı Erkan; "Kulüpte kaos ortamı vardı. Ben dâhil altı futbolcu kadro dışı bırakıldı. Bu haberi biz gazete ve televizyondan öğrendik. Sonradan bize bildirim yapıldı. Şehirden ayrıldım ve birkaç gün sonra yönetimle görüştük ve affedildim. 4 arkadaşım şu anda hala kadro dışı." sözlerini kullandı.
 
Affedilmesine rağmen henüz bir maçta forma giymediğinin altını çizen Erkan; "Yalnızca takımla antrenman yapıyorum. Gelecekte ne olacak bilmiyorum. Bir yıl daha kontratım var. Yeni bir teknik adam geldi. Beni, Eskişehirspor'da çalıştıran ve Trabzonspor'a transfer eden hoca takıma yeniden geldi. Önümüzde yeni sayfalar açılacaktır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor