Erkan Zengin'e PTT 1. Lig'den talip var!

Eski takımı geri istiyor

Erkan Zengin'e PTT 1. Lig'den talip var!
Trabzonspor'da maliyeti nedeniyle kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Erkan Zengin'e gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olaneski takımı Eskişehirspor'un talip olduğu öne sürüldü.

Eskişehirspor'da bordo mavililerin gelecek tekliflere kapıyı açtığı 30 yaşındaki futbolcu için sponsor arayışları başladı. Edinilen bilgiye göre başkan Halil Ünal, bu transferi birkaç firma aracılığıyla gerçekleştirip kulübün kasasından para çıkmadan Erkan’ı renklerine bağlamaya çalışacak. Yıllık ücreti 1.7 milyon Euro olan oyuncu için Bordo-Mavili kulüp de en az 2 milyon Euro bonservis talep ediyor. Yani Eskişehirspor’a bu transferin maliyeti 10 milyon TL’yi aşacak.

Erkan sıcak baktı

Tecrübeli futbolcuyla yapılan görüşmelerde gereken şartların oluşması halinde 1. Lig’de oynamayı dert etmeyeceğinin sinyalini alan Eskişehir’de başkan Ünal, deyim yerindeyse bu transfer için seferberlik ilan etti. Şartlar ne kadar ağır olsa da Ünal ve ekibi gereken kaynağı oluşturmak için büyük mesai harcayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor