Erkan Zengin'de flaş gelişme!

Erkan Zengin için Eskişehirspor ile anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Erkan Zengin'de flaş gelişme!
Trabzonspor'da beklenen performansın uzağında kalan ve gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen isimlerden biri olan Erkan Zengin için Eskişehirspor ile anlaşmaya varıldığı öne sürüldü.

Fanatik'te yer alan habere göre;

Güçlü bir kadro oluşturacak olan ve eldeki önemli isimleri de satmayacağını açıklayan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Erkan Zengin’e adeta kafayı taktı! 6 sezon Kırmızı-Siyahlı formayı terleten ve taraftarların sevgilisi olan Erkan’ı yuvaya döndürmek isteyen yönetim, Trabzonspor’la yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaştı. Buna göre Es-Es, 30 yaşındaki kanat oyuncusunu 1 seneliğine kiralık olarak renklerine bağlayacak.
 
Maliyeti 1.7 milyon Euro

Ancak Erkan’ın yıllık 1.7 milyon Euro’luk (5.5 milyon TL) maaş maliyeti PTT 1.Lig seviyesi için çok fazla. Eskişehirspor bu konuyu da sponsorlar vasıtasıyla çözecek. Vali’den ciddi destek alan, siyasileri de harekete geçiren yönetim, Erkan Zengin’in yıllık ücretini imzalayacağı sponsorluk anlaşmasıyla ödeyecek. Artık taraftarlar sabırsızlıkla Erkan Zengin transferinin resmiyete dökülmesini bekliyor. Eskişehirsporlu idareciler, Erkan’ın yanı sıra bir kaç bomba takviye daha gerçekleştirmeyi düşünüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor