Erkan Zengin bravo sana!

Trabzonspor'a transfer olduğundan bugüne en çok tartışılan isimler arasında yer alan Erkan Zengin bu kez gönülleri fethetti.   Futboluyla henüz taraftara kendini ispatlayamayan Erkan, yaptığı yardımlarla herkesin takdirini kazandı. Sosyal olaylara duyarlı

Erkan Zengin bravo sana!
Trabzonspor'a transfer olduğundan bugüne en çok tartışılan isimler arasında yer alan Erkan Zengin bu kez gönülleri fethetti.
 
Futboluyla henüz taraftara kendini ispatlayamayan Erkan, yaptığı yardımlarla herkesin takdirini kazandı. Sosyal olaylara duyarlılığı ile bilinmeyen bir yönünü gösteren yetenekli futbolcu kandil gününde sessiz sedasız lösemi hastası çocukları ziyaret ederek hediyeler verip sevindirdi. Yaşlıları da unutmayan Erkan bakım evlerine gittiği ayrıca kimsesi olmayan çocukları da unutmadığı öğrenildi. Yaptığı yardımları gizlice gerçekleştirmesi de takdir edilen bir başka nokta oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor