Erkan o pozisyonu anlattı! Gördü ama...

Trabzonspor'un, Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu mücadelede boş kaleye kaçırdığı gol ile gündeme oturan Erkan Zengin, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçında kaçırdığı golü anlatan Erkan Zengin, "Top bana doğru gelirken tek düşüncem, yerden

Erkan o pozisyonu anlattı! Gördü ama...

Trabzonspor'un, Galatasaray'a 1-0 mağlup olduğu mücadelede boş kaleye kaçırdığı gol ile gündeme oturan Erkan Zengin, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Galatasaray maçında kaçırdığı golü anlatan Erkan Zengin, "Top bana doğru gelirken tek düşüncem, yerden vuruş yapmak ve kalecinin sağından golü atmaktı. Vuruş pozisyonumu ona göre hazırlamıştım ama top son anda sekti ve havalandı. Topa havada vurunca üste doğru gitti ve direkten döndü. Ne olursa olsun atmam gerekirdi. Gol oldu diye erkenden sevinmeye başlamıştım. Bu da bana ders oldu, gol olmadan sevinmemem gerekirdi. Bütün gece gözüme uyku girmedi. Bugün (Pazar) antrenman vardı, arkadaşlarla konuştuk; sadece ben değil, herkes uyuyamamış. Tesisteki çaycımız bile sabaha kadar gözünü kırpmamış" dedi.

GÖRDÜ AMA PENALTIYI VERMEDİ

Jason Denayer'in topa müdahalesinde penaltı olduğunu getiren Erkan Zengin "Denayer bilerek kolunu uzattı. Pozisyon kesinlikle penaltı. Cüneyt Hoca çok yakındı. Pozisyonu gördü ama penaltıyı vermedi. Beni de en çok üzen bu oldu. Görmeseydi bir şey demezdim ama aramızda en az 2-3 metre vardı. Hata yapsa da Cüneyt Çakır büyük bir hakem" yorumunu yaptı.

"ÖZELLİKLERİMİ KAYBETMEYE BAŞLADIM, BIRAKTIM"

Yaptığı antrenmanların özelliklerini göstermesini engellediğini belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Geçen sene üst adalelerimin gelişmesi için çok fazla fitness yaptım. Sürekli spor salonundaydım. Ama yaptığım antrenmanlardan sonra vücudum ağırlaşmaya başladı. Dönmekte bile zorlanıyordum. Benim işim çalım atmak, adam geçmek. Özelliklerimi kaybetmeye başladım. Bu sezon bıraktım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor