Erkan kendine geldi

Karadeniz Fırtınası'na olaylı bir şekilde transfer olan Erkan Zengin geçen sezon kafasını futbola verememişti. Tecrübeli yıldız bu sezona ise muhteşem başladı. 1-0 kazanılan Bursaspor maçında topukla attığı golle 3 puanı getiren Erkan dün de Beşiktaş karş

Erkan kendine geldi

Karadeniz Fırtınası'na olaylı bir şekilde transfer olan Erkan Zengin geçen sezon kafasını futbola verememişti. Tecrübeli yıldız bu sezona ise muhteşem başladı. 1-0 kazanılan Bursaspor maçında topukla attığı golle 3 puanı getiren Erkan dün de Beşiktaş karşılaşmasında 'nokta atışı' yaptı.

30 yaşındaki futbolcu 84'te yay üzerine seken topa füze gibi vurdu, yine 3 puanı aldı. Erkan kaleye gönderdiği 6 şuttan 4'ünde isabet buldu. Maç sonu "İnanılmaz oynadık. Beşiktaş'ı iyi durdurduk. Topa 110'la vurdum sandım daha hızlıymış" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor