Erkan: Çok iyi olacak!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Bursaspor ile karşılaşan Trabzonspor'da galibiyet golünü kaydeden Erkan Zengin'nin mutluluğu sürüyor. Stresli bir transfer sürecinden sonra geçen sezonun devre arasında Trabzonspor'a katılan

Erkan: Çok iyi olacak!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Bursaspor ile karşılaşan Trabzonspor'da galibiyet golünü kaydeden Erkan Zengin'nin mutluluğu sürüyor.

Stresli bir transfer sürecinden sonra geçen sezonun devre arasında Trabzonspor'a katılan Erkan Zengin, bir türlü fileleri havalandıramayınca eleştiri oklarının hedefindeydi. Ancak teknik direktörlüğe Şota Arveladze'nin gelmesiyle birlikte Erkan da özgüvenini geri kazandı. Tecrübeli futbolcu, Bursaspor'u deviren golü kaydettikten sonra soyunma odasında çocuklar gibi şendi.

SERİ YAKALAMALIYIZ

Erkan Zengin attığı gol ve Trabzonspor'un şampiyonluk şansı ile ilgili duygularını anlattı.

Erkan "Bundan sonra her şey çok farklı olacak. Bu golü atmayı çok bekledim. Önemi de büyüktü. Tek golle kazandık. Golden sonra taraftarın ismimi haykırmasını özlemişim. Bu sezon beni iyice izleyin. Çok özel bir sezon yaşayacağıma inanıyorum. Aslında maça istediğimiz gibi başlayamadık. İlk yarıda pozisyon üretmekte çok zorlandık. Soyunma odasında herkes birbirine kenetlendi ve ikinci yarı bambaşka bir futbol sergiledik. Sonunda da kazanmasını bildik. Ama daha ligin henüz başı ve sadece 1 galibiyet elde ettik. Şampiyonluk için galibiyet serileri yakalamamız gerekiyor. Trabzonspor formasıyla şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum." dedi.

HOCAMIZ "BİR GOL AT HAVANI BULURSUN" DİYORDU

Erkan Zengin, futbolu yeniden zevkle oynamasında teknik direktör Şota Arveladze'nin büyük payı olduğunu belirtti. Erkan, "Almanya ve Hollanda kamplarında bana 'Bir gol at havanı bulursun, sen büyük futbolcusun' diyordu. Bundan sonrası bence de çok iyi olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler