Erkan: "Bu takımın parçası olmak istiyorum"

Trabzonspor'da yönetim kurulunun başlattığı feda hareketine başta Kaptan Onur Recep Kıvrak olmak üzere bir çok futbolcu aldıkları ücretlerde indirim yaparak katkıda bulunmuştu.    Diğer oyuncularla da görüşmeler sürerken son olarak Erkan Zengin'e teklif y

Erkan: "Bu takımın parçası olmak istiyorum"
Trabzonspor'da yönetim kurulunun başlattığı feda hareketine başta Kaptan Onur Recep Kıvrak olmak üzere bir çok futbolcu aldıkları ücretlerde indirim yaparak katkıda bulunmuştu. 
 
Diğer oyuncularla da görüşmeler sürerken son olarak Erkan Zengin'e teklif yapıldı ve olumlu sonuç alındığı öğrenildi. Erkan, yönetimle yaptığı görüşmede gelecek sezon bu fedakarlığı yapabileceğini belirterek, "Geçmiş dönem alacaklarım ödenirse indirimi kabul ederim" ifadesini kullandı.
 
Trabzonspor'da oynamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Erkan Zengin, şöyle konuştu:
 
"Bu sezon bizim için oldukça sıkıntılı geçti. Ancak gelecek sezon çok daha önemli hedefler peşinde koşan bir takım kurulacağını biliyorum. Bu takımın bir parçası olmak istiyorum. Gereken fedakarlığı da yapmaya hazırım. Ben bugüne kadar kulübe hiçbir sorun çıkartmadım, çıkartmayacağım da."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor