Erkan, Beckham'ı geçti!

Trabzonspor'un Cumartesi akşam Beşiktaş maçında Erkan Zengin ile bulduğu şut tarihin en sert 12'inci şutu oldu. Erkan Zengin'in şutu 133 km hıza çıkarken, 1996'da Manchester United'ta forma giyerken Derby'ye attığı golde 129.5 km hızı bulan David Beckham'

Erkan, Beckham'ı geçti!

Trabzonspor'un Cumartesi akşam Beşiktaş maçında Erkan Zengin ile bulduğu şut tarihin en sert 12'inci şutu oldu. Erkan Zengin'in şutu 133 km hıza çıkarken, 1996'da Manchester United'ta forma giyerken Derby'ye attığı golde 129.5 km hızı bulan David Beckham'ın golünü geçti. Oba Martins'in 2007'de Newcastle'da oynarken, Tottenham'a attığı gole yaklaştı. 

Erkan maçtan sonra, 133 km'lik şutunun hızını tahmin edilmesinin istenmesi üzerine, "Hiç tahmin edemem ama 110 km diye tahmin ediyorum. 120?.. Daha önce daha hızlı vuran var mı?" diye sormaktan kendini alamadı.

Şota ise Erkan'ın golü için "Gol oluyorsa, fark etmez süratı. Çok hafif bile vursa gol olsun yeter. Tahminim 120 olur" dedi ama O da tutturamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor