Eren'den flaş Trabzonspor sözleri

Adı Trabzonspor'la anılan Çaykur Rizesporlu ErenAlbayrak önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un kendilerini gönderdiklerinde futbolcu yerine koyulmadıklarını söyleyen Eren yine de seve seve bordo mavili kulüpte oynayabileceğini ancak önceliğin Rizes

Eren'den flaş Trabzonspor sözleri
Adı Trabzonspor'la anılan Çaykur Rizesporlu ErenAlbayrak önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un kendilerini gönderdiklerinde futbolcu yerine koyulmadıklarını söyleyen Eren yine de seve seve bordo mavili kulüpte oynayabileceğini ancak önceliğin Rizespor olduğunu belirtti.
 
Karadeniz Gazatesine konuşan yetenekli futbolcu ilk olarak  Rizespor ile masaya oturacağını söyleyerek “Her futbolcu Trabzonspor’da oynamak ister. Ancak şu anda konuşmak erken. Transferi zamana bırakalım” dedi.
 
Bordo-Mavili kulübün her hangi bir yöneticisi ile görüşmediğini vurgulayan başarılı oyuncu, “Benimle bire bir irtibata geçilmedi. Bana resmi gelen bir şey yok” diye konuştu.
 
Trabzonspor’dan gönderiliş biçimine ilişkin içinde bir kırgınlık bulunduğunu ifade eden Eren Albayrak, “Ben ve Sercan Kaya’nın iç inde bulunduğu süreç ani gelişmişti. Trabzonspor yönetimi o zaman bize gelecek planlarında yer almadığımızı söylemişti. Dolayısıyla kıymetimiz bilinmedi. Tabiri caizse bizi futbolcu yerine koymadılar. Yıllar geçse de o süreci hatırladığımızda içimizde ister istemez bir burukluk oluyor” diye konuştu.
 
Bordo-mavili kulüpte göremediği değeri Rizespor’un kendisine verdiğini dile getiren Eren, şunları söyledi: “Beni Eren yapan A milli takıma kadar yükselmeme vesile olan takım Rizespor. Bu çıkışı Rizespor’da yakaladım. Buraya vefasızlık yapamam. Öncelikle Rizespor ile masaya oturacağım. Görüşmelerimiz sürüyor. Daha sonra süreç nasıl gelişir onu da hep birlikte zamanla göreceğiz” Kulüplerin anlaşmaları halinde Trabzonspor’da seve seve forma giyebileceğini belirten yetenekli futbolcu, “Ben hem Trabzonspor’u hem de Rizespor’u çok seviyorum. Tek isteğim iki taraf için de hayırlı bir transfer sürecinin oluşması. Burada top benden çıkıyor ve iki yönetimin işine kalıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor