En iyisi bu sezon

Trabzonspor’un kaptanı Onur Kıvrak, iyi başladıkları sezonun devamında da iddialı... Birbirini tanıyan ve uyum sorunu bulunmayan kadroya çok yetenekli ve karakterli oyuncuların dahil olduğunu belirten milli kaleci, başarıya giden yolda her zamankinden faz

En iyisi bu sezon

Trabzonspor’un kaptanı Onur Kıvrak, iyi başladıkları sezonun devamında da iddialı... Birbirini tanıyan ve uyum sorunu bulunmayan kadroya çok yetenekli ve karakterli oyuncuların dahil olduğunu belirten milli kaleci, başarıya giden yolda her zamankinden fazla şansa sahip olduklarını söyledi.

‘Herkes saygı duyuyor’

Trabzonspor gibi Türkiye’nin yer yerinde desteklenen ve sevilen bir takımda forma giymenin avantajına da sahip olduklarını söyleyen  deneyimli file bekçisi, “Hepimiz eskisinden daha fazla sorumluluk alacağız. İyi bir hava yakaladık ama bu havayı önümüzdeki günlerde sıkıntılı sonuçlar olduğunda da korumalıyız. 

Kadro içinde gerçekten de müthiş bir rekabet var. Fakat aynı oranda da bir saygı söz konusu. Oynayanlar oynamayanlara, kulübedekiler sahaya ve tabi ki hocaya... Bunların önemli artılar olduğunu düşünüyorum. Trabzonsporlular’ı gururlandıracak oyunlar oynayacağız. Herkesin altını çizdiği gibi alkışlanmak  çok önemli ve biz puan kaybında da alkışlanan bir takım olacağız”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor