Ekici yok Onur maç saatinde!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor maçında en büyük hücum kozlarından biri olan Mehmet Ekici’den yoksun olacak. Ayağındaki ödem nedeniyle en az iki hafta daha sahalardan uzak kalması beklenen Ekici’nin yerine Özer Hurmacı takım

Ekici yok Onur maç saatinde!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor maçında en büyük hücum kozlarından biri olan Mehmet Ekici’den yoksun olacak. Ayağındaki ödem nedeniyle en az iki hafta daha sahalardan uzak kalması beklenen Ekici’nin yerine Özer Hurmacı takımın hücum organizasyonunu yönetecek.

Belindeki sakatlığı nedeniyle bu hafta fizik tedavi gören ve salonda çalışan kaleci Onur'un durumu ise maç saatinde belli olacak. Onur’un forma giyecek durumda olmaması halinde kaleyi yeni transfer Esteban Alvarado koruyacak.

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arveladze’nin takımla fazla çalışma olanağı bulamayan yeni transfer Dame N’Doye’yi maça yedek başlatacağı ve duruma göre ikinci yarıda oyuna sokabileceği belirtildi. Bordo mavililerde Cardozo’nun Bursaspor maçına yine tek forvet olarak başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler