Ekici: Yeni sayfa açtım

Trabzonspor'da Erkan Zengin ile yaşadığı tartışmanın ardından toparlanmaya çalışan Mehmet Ekici, teknik direktör Şota Arveladze'nin kendisi ile ilgili yaptığı eleştiriler hakkında konuşmak istemedi. Fotomaç'a konuşan Mehmet, sadece futbola odaklanmak iste

Ekici: Yeni sayfa açtım

Trabzonspor'da Erkan Zengin ile yaşadığı tartışmanın ardından toparlanmaya çalışan Mehmet Ekici, teknik direktör Şota Arveladze'nin kendisi ile ilgili yaptığı eleştiriler hakkında konuşmak istemedi.

Fotomaç'a konuşan Mehmet, sadece futbola odaklanmak istediğini belirterek, "Sakatlığım geçti. Yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara başladım. Ben sadece işimi yapacağım. Şu anda kulaklarımı tıkadım ve futboluma odaklandım. Bir an önce sahaya dönmek istiyorum" dedi. Mehmet, takımda kendisine yer açmak için çok çalışması gerektiğini de vurgulayarak, "Takımda kaliteli oyuncular var ve ben bir süredir ayrı kaldım. Bu süre zarfında alınan sonuçlar nedeniyle çok üzüldüm. Bir toparlanma sürecine ihtiyacımız var ve bunu başaracak oyuncu grubuna sahibiz. Artık sadece futbol konuşmak, futbol oynamak istiyorum. Umarım bu özlemim en kısa zamanda sona erer" diye konuştu. 

Şota ne demişti? 

Gürcü teknik adam, Mehmet Ekici için Mersin maçı sonrası, "Bir aydır Mehmet Ekici sorunu yaşanıyor deniyor. Yalan! Yalan! Mehmet Ekici ile 8 kez konuştum ama ne istediğini anlamadım" demişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor