Ekici ve Onur'dan Terim'e mesaj

  Trabzonspor’da, Şota Arveladze sonrası performansları yükselişe geçen takım kaptanları Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici milli takıma göz kırpmaya başladı Şota döneminde Makedonyada maç öncesi yaşanan sorun nedeniyle kadroya girmekte zorlanan Onur ile bir maç

Ekici ve Onur'dan Terim'e mesaj

 

Trabzonspor’da, Şota Arveladze sonrası performansları yükselişe geçen takım kaptanları Onur Kıvrak ve Mehmet Ekici milli takıma göz kırpmaya başladı

Şota döneminde Makedonyada maç öncesi yaşanan sorun nedeniyle kadroya girmekte zorlanan Onur ile bir maç sonrası Erkan ile proplem yaşayan Mehmet Ekici sadi tekelioğlunun motivasyonuyla kendilerini bildiler

 Antalyaspor’u 3-0 yendikleri son maçta kalesini kapatan ve kurtarışlarıyla alkış toplayan Onur kötü günleri geride bırakarak, gözünü EURO 2016’ya dikti.

Geri döndüler

Yeni teknik direktövr Sadi Tekelioğlu'nun göreve gelmesi ile birlikte eski günlerine dönen Mehmet Ekici de ay-yıldızlı formayı kaybetmek istemiyor. Şota’nın ayrılmasından sonragöreve gelen yeni patron Tekelioğlu'nun terapisiyle kendini bulan Mehmet Ekici  6 maçta 3 gol atarak, 2015’in Süper Lig’de en skorer orta saha oyuncusu oldu Ekici, Fransa’daki dev turnuvada boy göstermek için çabalıyor.

Şota döneminde sadece 3 maça çıkan 25 yaşındaki Mehmet, yeni patron Sadi Tekelioğlu ile arka arkaya 6 maçta şans buldu. Onur Kıvrak da Şota ile üst üste 4 maçta kadroda yer bulamayan Onur 'da Tekelioğlu ile 6 maçta ilk 11’de yer aldı.

27 yaşında olan Onur Kıvrak ve 25 yaşındaki Mehmet Ekici, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in listesine girerek hem kariyerleri açısından yeni bir sayfa açmak hem de milli formaya hizmet etmenin hesaplarını yapıyor.

12 kez milli oldu

Mehmet Ekici, A Milli Takım formasını 12 kez taşıdı. 7 özel, 5 resmi maçta görev yapan yıldız futbolcu golle buluşamadı..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor