Ekici: Kimseden korkmuyoruz!

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici TRTSpor’da Barış Yurduseven’in sorularını cevapladı. Mehmet Ekici futbola 7 yaşında Bayern Münih’te başladığını belirterek “bir yıl Nunberg’e kiralandım. Sonrasında Werder Bremen’e gittim sonra da Trabzonspor’

Ekici: Kimseden korkmuyoruz!

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Mehmet Ekici TRTSpor’da Barış Yurduseven’in sorularını cevapladı.

Mehmet Ekici futbola 7 yaşında Bayern Münih’te başladığını belirterek “bir yıl Nunberg’e kiralandım. Sonrasında Werder Bremen’e gittim sonra da Trabzonspor’a geldim” dedi.

Mehmet, Türkiye ile Almanya arasında antrenmanlarda fark olmadığını ifade ederek, “Burada her türlü imkânı sağlıyorlar. Kendimizi geliştirebiliyoruz. Almanlar taktiksel oynuyor. Türkiye’de ise bire bir mücadele ile oynuyoruz ve daha zorlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzon’a alışıp alışmadığı konusunda Ekici, “herkes beni burada çok sıcak ağırladı. Şimdiye kadar hiç zorluk çekmedim.  Burada olmaktan çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekici kullandığı frikikler ve çektiği şutlarla Trabzonspor’un efsane ismi Hami Mandıralı’ya benzetilmesi yönünde sorulan soruya “benim için gurur verici. Hami hocamız burada çok iyi işler yapmış bir isim. Taraftarların yoğun ilgisinden de çok mutlu oluyorum. İnşallah daha güzel işler yaparım” dedi.

Serbest vuruşlardaki başarısı ile ilgili olarak Mehmet Ekici, “Serbest vuruşlara çok çalışıyorum. Antrenmanlardan sonra genç kalecilerden biriyle çalışıyorum. Hem onlar hem benim için iyi oluyor” dedi.

Mehmet Ekici, Mersin İdmanyurdu maçında serbest vuruş sırasında ‘izleyin’ dediği ve yaptığı vuruşun gol olmasının sorulması üzerine “Arkamızda taraftarlarımız vardı. Hareketi onlara yönelik yaptım. Bizim adımıza çok güzel bir gol oldu” diye konuştu.

Takımda diğer futbolcularla anlaşıp anlaşamadığı konusunda “zaman Zaman burada yetişen arkadaşlarımız farklı düşünüyor ama burada olmaktan mutluyum. Onlar bize, bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz” dedi.

Ekici lige bu sezon katılan ünlü futbolcuların sorulması üzerine “Lig çok güçlü bir lig. Üst düzey futbolcuların gelmesi kaliteyi artırıyor. Ama biz Trabzonspor’uz. Kimseden korkmuyoruz, saklanmıyoruz. Bu sezon bizim adımıza çok iyi gidiyor. Galatasaray’ı da yenip inşallah yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ekici kimseden korkmadıklarını sözlerine ekleyerek “Futbol her zaman farklıdır. Biz iyi bir seri yakalamış iken sürdürmek istiyoruz. Biz kimseden korkmuyoruz. İnşallah hafta sonu iyi işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Ekici son olarak “Taraftarlarımız içinde kolay değil onlarda zor bir dönem geçirdi. İnşallah onlar için pozitif anlamda daha çok işler yapacağız. Kazandıkça onlarda futbola daha çok kaynayacak ve çok daha iyi işlere cevap vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler