Egemen Trabzonspor'a Geliyor mu?

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra kariyerine İsviçre'nin 2. lig Egemen Korkmaz'ın yakın bir sürede Türkiye'ye dönmesinin mümkün olmadığı ortaya çıktı.   Eski kulübü Trabzonspor'dan teklif aldığı ileri sürülen deneyimli savunmacı için menajeri

Egemen Trabzonspor'a Geliyor mu?
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra kariyerine İsviçre'nin 2. lig Egemen Korkmaz'ın yakın bir sürede Türkiye'ye dönmesinin mümkün olmadığı ortaya çıktı.
 
Eski kulübü Trabzonspor'dan teklif aldığı ileri sürülen deneyimli savunmacı için menajeri Erdinç Şehit çok net ifadeler kullandı.
 
Şehit, "Egemen'e ya da bana herhangi bir teklif gelmedi. Trabzonspor'un Egemen'i kadrosuna katmak istediği doğru değil" diye konuştu.
 
'İsviçre'de mutlu'
 
Oyuncusunun İsviçre'de çok mutlu olduğunu söyleyen Şehit, "Şu an çok formda ve takım kaptanı. Fuat Çapa'nın yerine göreve gelen teknik direktör Kevin Cooper, Egemen'den çok memnun" açıklamasını yaptı.
 
2008-2011'de forma giydi
 
Egemen, Bursaspor'daki başarılı kariyeri sonrası 2008-2011 yılları arasında Trabzonspor'da forma giymiş, ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları ile kariyerini sürdürmüştü.
 
İkinci sıradalar
 
FC Wil, devam eden İsviçre 2. Ligi'nde 30 puanla, 36 puanlı lider Lausanne-Sport'un ardından ikinci sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor