Egemen Trabzon ile görüşüyor

Devre arası transfer döneminde hata yapmak istemeyen Trabzonspor transfer listesinde bulunan isimleri titizlikle araştırıyor. Bordo-Mavili takımın gündemine gelen eski Trabzonspor’lu Egemen Korkmaz hakkında menejeri Erdinç Şehit Haber61 Spor Servisine açı

Egemen Trabzon ile görüşüyor

Devre arası transfer döneminde hata yapmak istemeyen Trabzonspor transfer listesinde bulunan isimleri titizlikle araştırıyor.

Bordo-Mavili takımın gündemine gelen eski Trabzonspor’lu Egemen Korkmaz hakkında menejeri Erdinç Şehit Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor hassasiyetinin devam ettiğini belirten Şehit, hala Trabzon ile görüşüyor. Trabzon ile bağlarını hiç kopartmadı. Oradaki arkadaşları, dostları köydeki teyzelerle bile görüşüyor. Hala ona bal ve tereyağı gönderiyorlar onun evi daima Trabzonlu misafirlerle dolup taşar dedi.

Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor için önemli bir adam olduğunu belirten Şehit, Egemen daha 32 yaşında aidiyet duygusu taşıyan bir kişilik dedi.

Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor’dan neden ayrıldığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdinç Şehit, Trabzonspor takımından Egemen ayrılmamıştır. Ekonomik koşullardan dolayı Trabzonspor parayı ödeyemeyeceğini söyledi ve ayrıldı. Egemen Trabzonspor’dan kaçmadı  ve kötü ayrılmadı dedi. Egemen Korkmaz’ın Trabzonspor sevdasının başka olduğunu vurgulayan menejer Şehit, o bağlarını Trabzon ile asla kopartmadı dedi.

Egemen konusunun Trabzonspor’un kendi içlerin de oluşturdukları bir konu olduğunu belirten Şehit, bize ulaşan herhangi bir konu yok u haber Trabzon’dan çıktı dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor