Efsaneydin Efsane kal Şota!

Trabzonspor’da Süleyman Hurma aracılığıyla Onur Kıvrak’ın satılma amacıyla kadro dışı bırakılması taraftarı çileden çıkardı.Onur Kıvrak’a taraftarlar ve camia büyük destek verirken Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu;’na tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu noktada s

Efsaneydin Efsane kal Şota!

Trabzonspor’da Süleyman Hurma aracılığıyla Onur Kıvrak’ın satılma amacıyla kadro dışı bırakılması taraftarı çileden çıkardı.

Onur Kıvrak’a taraftarlar ve camia büyük destek verirken Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu;’na tepkiler çığ gibi büyüyor. Bu noktada sosyal medya üzerinden taraftarların en dikkat çeken çağrısı ise Teknik direktör Şota Arvaladze’ye oldu.

Taraftarlar Trabzonspor’un efsanesi olarak gördükleri Şota’nın Onur için devreye girmesini bekliyor. Şota’ya “Sen bu takımın efsanesi olmuştun masaya yumruğunu vur Onur’a sahip çık efsane olmaya devam et” çağrıları yapılıyor. Bu gelişmelerin ardından genç teknik adamın nasıl bir tavır takınacağı merakla bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler