Efsane başkan Şamil Ekinci Trabzonspor için davacı olacak!

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci, bordo mavili kulübün içinde bulunduğu duruma ve ekonomik tabloya isyan etti. Ekinci, Trabzonspor'u içinde bulunduğu duruma düşürmeye kimsenin hakkı olmadığını belirterek " Ortadaki bu tablonun sorumlusu eski yön

Efsane başkan Şamil Ekinci Trabzonspor için davacı olacak!

Trabzonspor'un efsane başkanı Şamil Ekinci, bordo mavili kulübün içinde bulunduğu duruma ve ekonomik tabloya isyan etti. Ekinci, Trabzonspor'u içinde bulunduğu duruma düşürmeye kimsenin hakkı olmadığını belirterek " Ortadaki bu tablonun sorumlusu eski yönetimdir. Bizler ve bizden sonrakiler Trabzonspor bugünleri görsün iye fedakarlık yapmadı. Bu kulübü bu duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok" dedi.

Ekinci, kötü yönetimlerin ortaya çıkarttıkları faturayı ödemeleri gerektiğinin de altını çizerken " Bu nedenle takımın bu hale düşmesine neden olanlar hakkında herkesin hesap sorması gerekmektedir. Bu anlamda da öncelik mevcut yönetime düşmektedir. Yönetim, Trabzonspor'un bu duruma düşmesine sebep olanlar hakkında gerekli işlemleri yapmalıdır. dedi.

Hesap sorma yönünde kendisinin de düşüncesi olduğunu söyleyen Ekinci "Hem eski başkan hem de Trabzonspor kongre üyesi olarak sorumlular hakkında üzerime düşeni yapacağım. Kemdim bireysel olarak gidip davacı olacağım. Çünkü bu güzide kulübü bu hale getirmeye kimsenin hakkı yok. Sorumlular bunun hesabını vermelidir" ifadelerini kullandı

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor