Durica ve Mehmet'in fark yarattı!

Durica en çok top karşılayan, Mehmet ise ceza sahasına en çok top gönderen oldu

Durica ve Mehmet'in fark yarattı!
DURİCA TAKIMIN EN ÇOK TOP KARŞILAYAN İSMİ OLDU

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği 34 yaşındaki Jan Durica, bordo-mavili takımda istatistikleriyle dikkat çekiyor. Kaleci Onur ile birlikte en çok formayı sırtlayan isim olan Slovakyalı oyuncu Spor Toto Süper Lig’de en çok top karşılayan isimler arasında 5. sırada yer alırken, takımında ise ilk sırada yer aldı. 5 maçta 450 dakika sahada kalan oyuncu rakipten gelen 123 topu karşıladı.

MEHMET EKİCİ CEZA ALANINA EN ÇOK TOP GÖNDEREN İSİM OLDU

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Mehmet Ekici ise rakip ceza alanına en çok top gönderen isim oldu. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden oyuncular arasında ceza alanına en çok top gönderen isimler arasında Galatasaraylı Sneijder ve Beşiktaşlı Quaresma’nın ardından Mehmet Ekici ceza alanına en fazla top gönderen 3 isim oldu. Ekici sahada 401 dakika kalırken 57 top rakip alana gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor