Douglas'ı çok aradınız mı?

Bordo-Mavililer’in sezon başında Dinamo Moskova’dan kadrosuna dahil ettiği Douglas kendisinden bekleneni bir türlü veremiyor. Trabzonspor formasını ilk olarak Kayserispor maçında sırtına geçiren Brezilyalı oyuncu bu maçta kalesinde gol görmedi. Daha sonra

Douglas'ı çok aradınız mı?

Bordo-Mavililer’in sezon başında Dinamo Moskova’dan kadrosuna dahil ettiği Douglas kendisinden bekleneni bir türlü veremiyor.

Trabzonspor formasını ilk olarak Kayserispor maçında sırtına geçiren Brezilyalı oyuncu bu maçta kalesinde gol görmedi. Daha sonraki haftalarda performasında ciddi bir düşüş yaşayan ve ağır görüntüsüyle dikkat çeken Douglas, gerek Mustafa Yumlu gerekse son Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında görev aldığı Aykut Demir ile uyum içerisinde hareket edemedi. Bordo-Mavili ekibin son 4 maçında kalesinde 9 gol görürken, savunma bloğundaki sıkıntı ise gözler önüne serildi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler