Douglas tamam problem kulübünde

Bordo mavililerin Trabzon’a getirdiği 27 yaşındaki oyuncu ile görüşmeler sürerken şuana kadar yapılan görüşmelerden kesin bir sonuç çıkmadı.   Brezilyalı stoper Douglas Texeira ve menejeri ile büyük oranda anlaşma sağlanırken Dinamo Moskova kulübü ile öde

Douglas tamam problem kulübünde
Bordo mavililerin Trabzon’a getirdiği 27 yaşındaki oyuncu ile görüşmeler sürerken şuana kadar yapılan görüşmelerden kesin bir sonuç çıkmadı.
 
Brezilyalı stoper Douglas Texeira ve menejeri ile büyük oranda anlaşma sağlanırken Dinamo Moskova kulübü ile ödeme planı konusunda henüz anlaşma sağlanamadı.
 
Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Süleyman Hurma, "Oyuncunun istekleri konusunda yaşanan sorunu ortadan kaldırdıklarını belirterek,Dinamo Moskova kulübüyle ödeme planı konusunda henüz mütabık kalamadık.Kimse endişe etmesin bu transferi olumlu şekilde sonlandıracağım" dedi.
 
Haber : Tuncay Lakot

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor